Zelfvertrouwen opbouwen voor uw kind in Schiedam Kind bepaalt het spel

sandplay

Wanneer u het zelfvertrouwen van uw kind wilt vergroten, biedt speltherapie in Schiedam de uitkomst. Tijdens deze vorm van therapie geeft uw kind namelijk spelenderwijs aan waar hij of zij moeite mee heeft. Vervolgens kan de therapeut van Praktijk voor Speltherapie Schiedam hierop inspelen, zodat uw kind de handvatten krijgt die hij of zij nodig heeft om situaties in de realiteit beter aan te kunnen. Daarnaast kunnen we met behulp van weerbaarheidstraining het zelfvertrouwen van uw kind verbeteren in onze praktijk in Schiedam.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met met mij op!

Verschillende manieren om het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten in Schiedam

gezin

Er zijn verschillende redenen waarom het nodig kan zijn om het zelfvertrouwen van uw kind op te bouwen met behulp van een speltherapeut in Schiedam. Zo kan het bijvoorbeeld =zijn dat hij of zij niet of nauwelijks voor zichzelf opkomt, of dat uw kind zijn of haar grenzen slecht aangeeft. Bij deze problemen is een weerbaarheidstraining aan te bevelen. Deze kan op school of in de praktijk in Schiedam met een groep leeftijdsgenoten gegeven worden om het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten. Ligt er echter iets anders ten grondslag aan het gebrek aan zelfvertrouwen? Dan kunnen we hier het beste achter komen tijdens speltherapiesessies, eventueel aangevuld met groepssessies waarbij de relaties tussen ouders/verzorgers, broertjes, zusjes en het kind centraal staan. Om de band tussen ouder/verzorger en kind te vergroten is er zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor Theraplay.

Ontdek wat wij voor u en uw kind kunnen betekenen

We helpen u om het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten, maar staan in onze praktijk in Schiedam bijvoorbeeld ook klaar voor jongeren en volwassenen met én zonder verstandelijke beperking. Waarvoor u ook op onze speltherapiepraktijk rekent, u ontvangt altijd de beste zorg. Dit kunnen we garanderen, omdat we zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Speltherapeuten (NVVS) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Wilt u meer informatie over onze praktijk of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 29 30 35 66 of vul het contactformulier in.