Weerbaarheidstraining voor uw kind in Schiedam Kind bepaalt het spel

sandplay

De weerbaarheidstraining die wij voor uw kind aanbieden in Schiedam, zorgt ervoor dat hij of zij meer zelfvertrouwen krijgt en beter voor zichzelf op leert komen. Wordt uw kind bijvoorbeeld gepest, of geef hij of zij (bijna) nooit aan waar zijn of haar grenzen liggen? Dan helpt weerbaarheidstraining uw kind om voor zichzelf op te komen. Deze vaardigheid zal uw kind zijn of haar hele leven te goede komen.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met met mij op!

Weerbaarheidstraining voor uw kind in onze praktijk of op locatie in regio Schiedam

gezin

Tijdens de weerbaarheidstraining van onze praktijk uit Schiedam leert uw kind met een groep leeftijdsgenoten om grenzen beter aan te geven en om hulp te vragen wanneer hij of zij dit nodig heeft. Ook leert uw kind hoe hij of zij het best op anderen reageert in diverse situaties. De training kan bijvoorbeeld op school plaatsvinden, met klasgenoten die ook baat hebben bij vergroting van hun weerbaarheid. Deze training vraagt u als ouder of verzorger aan, maar ook als school. De therapeut komt dan langs bij u op locatie om weerbaarheidstraining te geven in omgeving Schiedam aan de kinderen die dit nodig hebben.

Diverse therapieën die uw kind ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling

Naast weerbaarheidstraining kan onze praktijk uit Schiedam nog meer voor uw kind betekenen om hem of haar te begeleiden en gezond te laten ontwikkelen. Vanuit een liefde voor het werken met kinderen en meer dan 25 jaar ervaring helpen wij kinderen onder andere met:

Onze praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Speltherapeuten (NVVS) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB), waardoor u zeker weet dat uw kind weerbaarheidstraining in Schiedam van de beste kwaliteit ontvangt en dus optimaal geholpen wordt.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Wilt u dat uw kind weerbaarheidstraining volgt bij onze praktijk in Schiedam? Of wilt u dat onze therapeut langskomt om op school een groepje kwetsbare kinderen deze training te geven? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 06 – 29 30 35 66 of door het contactformulier in te vullen.