Hulp bij rouwverwerking voor kinderen in Schiedam Kind bepaalt het spel

sandplay

Rouwverwerking gaat bij kinderen heel anders dan bij volwassenen en ieder kind verwerkt verlies weer anders, waardoor het verstandig is om de hulp in te schakelen van onze praktijk in Schiedam. De speltherapeut helpt uw kind om over het verlies te praten als hij of zij dit moeilijk vindt en om het te verwerken. Daarnaast voorziet Praktijk voor Speltherapie Schiedam u als ouder of verzorger vanuit onze praktijk in Schiedam van praktische adviezen om uw kinderen te ondersteunen in de rouwverwerking.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met met mij op!

Ondersteuning bij rouwverwerking voor kinderen in de praktijk in Schiedam

gezin

Natuurlijk hebben niet alle kinderen de hulp van een therapeut uit Schiedam nodig bij rouwverwerking. Wanneer u echter merkt dat uw kind veel moeite heeft met het verlies en hierdoor bijvoorbeeld slechter presteert op school of als u zelf moeite heeft om uw kind in het rouwproces te ondersteunen, kan therapie wel uitkomst bieden. Om kinderen te ondersteunen in de rouwverwerking passen we technieken vanuit de Theraplay en mindfulness toe in onze praktijk in Schiedam. Daarnaast weet u zeker dat uw kind goede hulp ontvangt, want wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Speltherapeuten (NVVS) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

Maak een afspraak voor kindertherapie op maat

Naast rouwverwerking kunnen we kinderen ook bij andere aspecten van hun ontwikkeling ondersteunen vanuit de praktijk in Schiedam. Als uw kind bijvoorbeeld last heeft van bedplassen, kunnen we hem of haar helpen om dit te boven te komen. Daarnaast geven we ook weerbaarheidstraining om ervoor te zorgen dat uw kind meer zelfvertrouwen krijgt en beter voor zichzelf opkomt. Bent u benieuwd wat wij voor uw kind kunnen betekenen, wilt u meer weten over de kosten en vergoedingen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 06 – 29 30 35 66 of vul het contactformulier in.