Kind snel boos Kind bepaalt het spel

sandplay

Wanneer uw kind snel boos wordt, gedragsproblemen ervaart of problemen heeft met het uiten van gevoelens, biedt onze speltherapie in Schiedam voor boze kinderen de uitkomst. In de therapie leert uw kind dat snel boos is, hoe hij of zij zich moeten gedragen en hoe ze om kunnen gaan met hun eigen boosheid en frustratie. Niet alleen leren ze hun eigen gevoelens beter te uiten, maar ze leren ook meer over de gevoelens van anderen.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met met mij op!

Wanneer uw kind snel boos is biedt speltherapie de uitkomst

gezin

Iedereen is weleens boos als het even niet meezit, maar is uw kind wel heel snel boos en krijgt hij of zij flinke woede-uitbarstingen wanneer het maar even tegenzit? Dan is het belangrijk om te achterhalen wat hiervan de oorzaak is. Door te weten waar de agressie en woedeaanvallen vandaan komen, is het mogelijk om dit te voorkomen en uw kind beter te begrijpen. Kinderen die om de een of andere reden niet lekker in hun vel zitten of snel boos worden, kunnen daarom baat hebben bij speltherapie van een kindertherapeut uit Schiedam. Al spelend leert een kind dat snel boos wordt zijn of haar eigen emoties herkennen en op een veilige manier omgaan met gevoelens en onzekerheden. De speltherapie voor boze kinderen in Schiedam helpt om uw kind dat snel boos is beter te begrijpen. Het kind zelf krijgt door het voor hem of haar vertrouwde spel tijdens de therapie inzicht in zichzelf en de situatie. Spelenderwijs wordt het probleem verhelderd en structuur aangebracht. De therapeut volgt het kind in het gekozen spel en leert zo de zogenaamde speeltaal van het kind begrijpen. Als zij het kind begrijpt, kan zij helpen bij het uiten en verwerken van belemmeringen en het kind inzicht geven in zichzelf en de situatie. Dit zorgt dat boze kinderen dankzij de speltherapie in Schiedam hun gedrag kunnen veranderen.

Maak een afspraak voor speltherapie

Heeft uw kind vaak woedeaanvallen en wilt u daarom speltherapie voor boze kinderen proberen bij ons in Schiedam of omgeving Rotterdam en Vlaardingen? Of is uw kind agressief naar beide ouders toe? Dan biedt kindertherapie met behulp van spel de uitkomst bij onze kindertherapeut in Schiedam. Maak een afspraak met de speltherapeut door te bellen naar 06 – 29 30 35 66 of door het contactformulier in te vullen.