Kind agressief naar ouders toe in Schiedam Kind bepaalt het spel

sandplay

Wanneer een kind agressief is naar zijn of haar ouders toe, is het mogelijk om onze speltherapie in Schiedam in te zetten en zo te achterhalen wat er precies aan de hand is. Deze vorm van therapie wordt vaak ingezet bij wie het moeilijk vindt om dingen in woorden uit te drukken. Maar hoe gaan wij precies te werk?

Wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met met mij op!

Speltherapie voor een kind dat agressief naar ouders is in Schiedam

gezin

Kies voor de kindertherapeut van Praktijk voor Speltherapie Schiedam en u werkt met een therapeut met jarenlange ervaring en veel liefde voor het werken met kinderen door middel van kindertherapie. Maakt u zich zorgen over aanhoudend agressief gedrag van uw kind? Bent u er zelf ten einde raad mee? Wanneer een kind agressief is naar zijn of aar ouders toe, kunt u baat hebben bij speltherapie van een kindertherapeut uit Schiedam. Al spelend leert een kind zijn of haar eigen emoties kennen en op een veilige manier omgaan met gevoelens en onzekerheden. Wij verhelderen het probleem, geven inzicht in de situatie en geven uw kind inzicht in zichzelf.

Neem direct contact met ons op

Wanneer een kind agressief is naar ouders toe, wanneer hij of zij verlatingsangst heeft of wanneer uw kind een trauma door pesten heeft, biedt onze speltherapie in Schiedam de uitkomst. Maak een afspraak met de speltherapeut door te bellen naar 06 – 29 30 35 66 of door het contactformulier in te vullen.