Bedplassen verhelpen bij uw kind in Schiedam Kind bepaalt het spel

sandplay

Wanneer bedplassen een probleem is waar uw kind tegenaan loopt, kunt u hiervoor terecht bij Praktijk voor Speltherapie Schiedam. Er zijn verschillende oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat kinderen bedplassen en het probleem heeft niet per se te maken met een te kleine blaas of hoeveel uw kind drinkt voordat hij of zij naar bed gaat. De oorzaak kan wel fysiek zijn, maar bedplassen wordt ook regelmatig veroorzaakt door stress. Zeker wanneer een ouder kind dat al jaren droog is ineens begint met bedplassen, is het raadzaam om therapie te volgen bij onze praktijk in Schiedam.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met met mij op!

Bedplassen bij uw kind verhelpen met therapie op maat in Schiedam

gezin

Met behulp van elementen uit Theraplay en mindfulness helpt de kindertherapeut uit Schiedam het bedplassen bij uw kind te verhelpen. Er wordt tijdens de therapie in de praktijk in Schiedam bijvoorbeeld gekeken of er een onderliggend probleem is waardoor uw kind of kinderen last hebben van bedplassen. Dit kan tijdens individuele sessies met uw kind, waar met name speltherapie wordt ingezet, maar groepssessies kunnen ook een belangrijk onderdeel van de therapie vormen. Tijdens deze sessies wordt er met het hele gezin gekeken hoe het onderlinge contact bevorderd kan worden. Hiervoor ontvangt u praktische adviezen die u helpen uw kind de ondersteuning te geven die hij of zij nodig heeft. Op die manier helpt de therapie bij onze praktijk in Schiedam uw kind om te stoppen met bedplassen door het probleem bij de bron aan te pakken.

Pak het probleem van bedplassen bij kinderen aan in Schiedam

Naast het verhelpen van bedplassen staan we ook voor uw kind klaar met andere vormen van therapie in onze praktijk in Schiedam. Zo kunnen we hem of haar ook helpen om meer zelfvertrouwen op te bouwen en zijn of haar eigen kracht te ontdekken. Wat voor probleem u ook op wilt lossen – of dit nu bedplassen is of iets anders – uw kinderen zijn in goede handen in onze praktijk in Schiedam, dankzij jarenlange ervaring en liefde voor het werken met kinderen. Bovendien zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Speltherapeuten (NVVS) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Wilt u meer weten over onze praktijk of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 06 – 29 30 35 66 of vul het contactformulier in.