Agressietherapie Schiedam Kind bepaalt het spel

sandplay

Wanneer agressietherapie of een cursus agressiebeheersing nodig is voor uw kind, bieden wij u graag een passende oplossing in onze praktijk in Schiedam. Het is normaal dat uw kind weleens boos is of even stoom moet afblazen, maar wanneer uw kind zich wel erg vaak agressief uit, is er wellicht meer aan de hand. Tijdens speltherapie in de praktijk in Schiedam wordt er onder andere gekeken of er een onderliggend probleem is waardoor uw kind of kinderen zich agressief gedragen.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met met mij op!

Wat u kunt verwachten van agressietherapie en agressieregulatietraining in Schiedam

gezin

Wanneer u kiest voor speltherapie, vindt er allereerst een intakegesprek plaatst. Hierin wordt bepaald welke aanpak het best aansluit op uw vraag of die van uw kind. De agressietherapie en agressieregulatietraining vindt vervolgens plaats in een spelkamer bij ons in Schiedam. In deze kamer is een ruime keuze aan speelgoed waarbij uw kind zelf bepaald waar hij of zij mee speelt. De therapeut volgt het kind in het gekozen spel en leert zo de zogenaamde speeltaal van het kind begrijpen. Wanneer de therapeut uw kind begrijpt, wordt het mogelijk om uw kind te helpen met inzicht in zichzelf te krijgen, in de situatie en te helpen bij het uiten en verwerken van belemmeringen. De agressietherapie en agressieregulatietraining in Schiedam zorgt voor verheldering van het probleem en gedragsverandering van uw kind. De cursus agressiebeheersing zal uw kind dat snel boos is dan ook handvaten geven om beter om te gaan met woedebuien en zorgen dat deze verminderen of helemaal afremmen.

Maak een afspraak voor de cursus agressiebeheersing voor uw kind

Onze agressietherapie in Schiedam of cursus voor agressiebeheersing zal uw kind helpen met woede-uitbarstingen naar ouders wanneer het even tegenzit. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Speltherapeuten (NVVS) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Wat voor probleem u ook op wilt lossen – of dit nu agressietraining, agressieregulatietraining is of iets anders – uw kinderen zijn in goede handen in onze praktijk in Schiedam, dankzij jarenlange ervaring en liefde voor het werken met kinderen. Wilt u meer weten over onze praktijk of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 06 – 29 30 35 66 of vul het contactformulier in.