Trauma door pesten verwerken in Schiedam Kind bepaalt het spel

sandplay

Wanneer uw kind een trauma heeft opgelopen door pesten en dit wilt verwerken middels speltherapie, helpen wij u graag verder in onze praktijk in Schiedam. Tijdens deze vorm van therapie geeft uw kind namelijk spelenderwijs aan waar hij of zij moeite mee heeft, waardoor de therapeut hierop inspeelt.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met met mij op!

Een trauma opgelopen door pesten verwerken bij onze praktijk in Schiedam

gezin

Wie als kind gepest is, kan daar ernstige klachten aan overhouden. Soms zijn de klachten zo erg, dat er zelfs spraken is van een trauma. Met behulp van speltherapie in Schiedam zorgen wij ervoor dat uw kind de trauma door pesten kan verwerken. Wij geven uw kind de handvatten die hij of zij nodig heeft om situaties in de realiteit beter aan te kunnen. Al spelend leert een kind zijn of haar eigen emoties kennen en op een veilige manier omgaan met gevoelens en onzekerheden. Met behulp van speltherapie bij ons in Schiedam is het mogelijk om een trauma ten gevolge van pesten te verwerken in korte tijd, maar ook om het zelfbeeld te repareren. De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Speltherapeuten (NVVS) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Dat betekent dat u zeker weet dat u voor kwalitatief hoogstaande kindtherapie kiest.

Maak een afspraak

Heeft uw kind een trauma opgelopen door pesten en wilt u hem of haar dit trauma laten verwerken met speltherapie in Schiedam? Wilt u agressie behandelen of verlatingsangst verminderen? Maak een afspraak met de speltherapeut door te bellen naar 06 – 29 30 35 66 of door het contactformulier in te vullen.