Theraplay in Schiedam Kind bepaalt het spel

sandplay

Door middel van Theraplay ondersteunt Praktijk voor Speltherapie Schiedam ouders of verzorgers en kinderen om hun onderlinge band te versterken. Om deze relatie te verbeteren, voert u onder begeleiding van de speltherapeut allerlei uitdagende activiteiten uit met een speels en verzorgend karakter. Wat u tijdens de Theraplay sessies leert, neemt u bovendien mee naar huis. De ervaring die u hier opdoet, helpt u namelijk ook om thuis meer momenten te creëren waarop u samen met uw kind iets onderneemt. Zo brengt Theraplay van onze praktijk uit Schiedam u en uw kind dichter bij elkaar.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met met mij op!

Leer uw kind beter begrijpen en aanvoelen dankzij Theraplay in Schiedam

gezin

Tijdens Theraplay in onze praktijk in Schiedam leert u niet alleen hoe u meer activiteiten organiseert om met uw kind te ondernemen. U leert ook om hem of haar beter aan te voelen en te begrijpen, waardoor u vervelende situaties en misverstanden gemakkelijker voorkomt. Daarnaast helpt de positieve interactie tijdens deze sessies om uw onderlinge band te versterken. Wanneer uw kind extra begeleiding nodig heeft, bijvoorbeeld om zijn of haar zelfvertrouwen te vergroten of om een verlies te verwerken, kan dat ook bij Praktijk voor Speltherapie Schiedam. In dat geval passen we zowel Theraplay groepssessies als individuele speltherapiesessies toe in onze praktijk in Schiedam.

Ontdek wat Theraplay voor uw gezin kan betekenen

Wanneer u bij onze praktijk in Schiedam rekent op Theraplay, rekent u op een praktijk die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Speltherapeuten (NVVS) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Hierdoor weet u zeker dat u en uw kind de juiste begeleiding krijgen. Bovendien kunnen zowel kinderen als jongeren en volwassenen met én zonder verstandelijke beperking op onze hulp rekenen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor Theraplay in onze praktijk in Schiedam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 29 30 35 66 of vul het contactformulier in.